Webdesign

Website-uri personalizate

La Refresh Time îmbinăm cele mai noi tehnologii în domeniul web cu experienţa acumulată în timp în designul creativ. Website-ul este oglinda unei companii şi ne dăm toată silinţă să vă asigurăm o imagine cât mai clară, benefică companiei dvs. şi foarte vizibilă online. Fiecare companie este unică în felul ei şi are nevoie de o pagină de internet special concepută. Ne-ar fi mai uşor să vindem template-uri, totul s-ar realiza într-un timp mult mai scurt. Dar ne place să fim originali şi clienţii noştri ne apreciază pentru asta. Ii facem să se simtă unici şi originali la rândul lor. Webdesign-ul nu cunoaşte frontiere. Noi suntem o agenţie de publicitate din Bistriţa dar avem clienţi şi in Paris sau Los Angeles, clienţi pe care nu i-am văzut decât în poze şi cu care am reuşit să ducem la bun sfârşit mai multe proiecte de webdesign şi nu numai. Acest domeniu al publicităţii permite colaborări la distanţă, totul desfăşurându-se pe internet.

Webdesign Refresh Time

Site static - HTML

Site-ul static este cea mai bună opţiune pentru dumneavoastră dacă doriţi o prezentare a companiei şi nu necesitaţi actualizări frecvente, vânzări de produse sau licitaţii online. Nu veţi putea modifica singuri conţinutul. Static se referă strict la conţinutul site-ului, care nu se schimbă des. Este opusul site-ului dinamic precum şi o variantă mai ieftină în comparaţie cu acesta.

Website dinamic - PHP, MySQL

Site-urile cu continut dinamic vă oferă oportunitatea de a controla şi actualiza personal site-ul. Aceasta presupune, pe lângă crearea site-ului propriu-zis, şi implementarea unei interfeţe foarte uşor de folosit şi care nu cere prea multe cunoştinte în materie de PC. Refresh Time va realiza pentru dvs un website dinamic care să răspundă nevoilor companiei dvs folosind baze de date cu o arhitectură flexibilă, design creativ şi implementare web adecvată cerinţelor dvs.

  • site-ul necesită actualizări frecvente
  • intenţionaţi să modificaţi personal conţinutul site-ului
  • doriţi să vindeţi produse cu ajutorul unui magazin online
  • aveţi nevoie de o secţiune de noutăţi zilnice sau articole din ziare

Site Flash

În cazul site-urilor Flash, webdesign-ul se realizează cu ajutorul programului Adobe Flash şi permite crearea conţinuturilor bogate, interactive si foarte atragatoare pe web. Este cea mai buna varianta pentru a crea pagini de internet deosebite, galerii foto cu efecte speciale de trecere de la o imagine la alta, animatii sau intro-uri, clip-uri video integrate in site, bannere publicitare animate.

Cam cât costa un site?

La această întrebare răspundem de fiecare dată cu alte 10 întrebări. Dacă doriţi o ofertă de preţ pentru un webdesign personalizat vă rugăm sa completaţi formularul de mai jos iar noi vă vom contacta cât mai curând. Dacă aveţi nelamuriri vă rugăm să ne contactaţi.
OOPS! You forgot to upload swfobject.js ! You must upload this file for your form to work.

Servicii

Website-uri Refresh Time