Refresh Time este agenţia ta de creaţie
şi producţie publicitară.

Refresh Time oferă soluţii. Fie că vorbim de o identitate de corporatie, un site web, de un design de pliant sau de inscripţionarea maşinilor companiei, de tipar sau de obiecte promoţionale, echipa noastră va fi onorată să vă stea la dispoziţie. Ne adresăm organizaţiilor de toate nivelurile cu soluţii care vin să le îmbunătăţească performanţele şi imaginea. Avem sediul în Bistriţa, România, dar avem clienţi în toată lumea şi din domenii variate de activitate.

Acasa la noi, în Bistriţa, suntem căutaţi pentru profesionalismul şi promtitudinea de care dăm dovadă. Întotdeauna. Proiectele prezentate în portofoliul nostru sunt dovada calităţii muncii noastre.

Punctul nostru forte este design-ul iar importanţa design-ului în publicitate este incontestabilă. Cu toate acestea de foarte multe ori companiile reduc din cheltuielile pentru design, economisind buget pentru mai multe apariţii ale reclamei lor. Rezultatul nu este cel pe care îl aşteptau. Designerii nostri ating aspecte importante pe care experţii tehnici le neglijează. Ştiu cum să dea graţie şi eleganţă formelor, să încânte sau să surprindă. Ei adaugă acea sclipire care atrage privirile, merge direct la suflet şi te face să cumperi.

Fiecare agenţie de publicitate începe cu aceleaşi materii prime, cu douăzeci şi şase de caractere şi trei culori primare. Diferenţa este dată de oameni, de nivelul lor de implicare in crearea mesajului şi a imaginii.

Suntem diferiţi pentru că...

...avem experienţă

Ne implicăm în promovarea companiei dvs. apelând la experienţa acumulată de-a lungul timpului în publicitate, marketing şi optimizare web. Vă promitem că sunteţi pe mâini bune şi vă veţi bucura de respectul şi profesionalismul echipei noastre.

...suntem sinceri

Vă vom recomanda doar produsele de care credem cu tărie că aveţi nevoie. Mai mult, dacă credem că unele dintre serviciile noastre nu vă folosesc într-o anumită situaţie, vă vom spune asta. Tot la fel cum vă vom spune şi dacă logo-ul dvs. necesită o cosmetizare sau dacă pagina de internet a companiei dvs. nu îndeplineşte toate criteriile pentru a vă promova cât mai bine online. Să nu vă supăraţi pe noi.

...ne plac detaliile

Când vine vorba de creaţie, la noi nu se mai pune problema de a economisi timpul. Suntem obsedaţi de detalii şi nu renunţăm la ele nici atunci când un proiect şi-a depăşit timpul alocat. E pierderea noastră dar ne aduce în schimb alte satisfacţii.

...ţinem legătura

Comunicarea e foarte importantă într-o relaţie. Ne place să comunicăm cu clienţii noştri pentru a atinge împreună cele mai bune rezultate. Putem comunica prin telefon, email, messenger şi mai ales faţă în faţă. Vă aşteptăm.

Servicii

Refresh Time vă oferă atât servicii complete de creaţie şi producţie publicitară cât şi consultanţă şi soluţii creative de promovare. Creativitatea în publicitate este arta de a transmite ceea ce dvs doriţi să comunicaţi în moduri în care clienţilor dvs le place să înţeleagă.