Tipar digital / offset

Tipar offset

Tiparul offset este cea mai folosită tehnologie de imprimare pentru cantităţi mari. Acest proces de tipărire se bazează pe principiul imiscibilităţii apei şi a grăsimii. Lucrarea digitală se separă în culorile constituente, pentru a realiza plăcile. Tiparul poate fi monocolor, în două sau trei culori (Pantone) sau full color (C = cyan M = magenta Y = yellow K = black).

Tiparirea offset se poate face pe o gamă larga de suprafete şi diverse tipuri de hârtie iar costul pe bucată scade pe măsură ce tirajul creşte.

Tipar digital

Tiparul digital foloseste prese fără plăci, controlate de calculator şi este utilizat pentru lucrări full color cu tiraj mic. Dezvoltarea tehnologiei de imprimare digitala a adus cu ea avatanje tehnice, optiuni multiple, cit si noi posibilitati pentru imprimatele comerciale din ziua de azi. Imprimarea este aceeaşi pe toate exemplarele, se pot număra mai precis si se face risipă mai puţină. Avantajul major al tiparului digital este costul mic pentru tiraje reduse.


Cărţi de vizită

Cărţile de vizită sunt indispensabile într-o afacere. Ele nu numai ca dau prima impresie despre dvs. şi afacerea dvs. dar sunt si un instrument de marketing ieftin şi foarte util. Carţile de vizită se pot tipari pe ambele feţe, pe orizontală sau pe verticală, pot avea colturi rotunjite sau pot fi înfoliate mat sau lucios. Cu un logo frumos, un design bun şi un tipar de calitate vă puteţi prezenta cum se cuvine la întâlnirile dvs. de afaceri.

Fluturaşi

Fluturaşii va ajută sa răspândiţi un mesaj repede, obţinând un impact maxim cu ajutorul unui design plin de culori si materiale de calitate superioară. Dacă doriţi să împărţiti flyerele prin oraş şi aveţi nevoie de un tiraj mare este recomandat tiparul offset. Preţul pe bucată la un tiraj ridicat va fi foarte mic. Tiparul digital este recomandat pentru cantitati mai mici de 500 de bucaţi. Cereţi o ofertă de preţ.

Pliante

Tipărite fată / verso, cu modalitati diverse de pliere şi cu un design atragator, pliantele pot atrage clienţi prezentând pe scurt serviciile si produsele dvs. Se numara printre cele mai folosite materiale promotionale.  Pretul unitar poate varia, în funcţie de numărul de tipărituri, astfel ca pentru un tiraj ridicat pretul poate fi unul foarte mic. Cereţi o ofertă de preţ

Mape de prezentare

Cataloage

Cataloagele sunt alegerea ideală atunci când doriţi sa oferiti clientilor o multime de informatii cu privire la produsele dvs. Produsele pot fi prezentate detaliat, cu imagini si descriere pentru fiecare în parte.

Meniuri pentru bar si restaurant

Un meniu personalizat, tiparit full color adauga stil si notorietate oricărui restaurant. Trebuie sa fie bine conceput, să aibă un design atragator si o hartie de calitate. Formatele, finisarile şi soluţiile pentru coperţi sunt variate. Contactaţi-ne pentru a stabili de ce anume aveţi nevoie.

Afise, postere

Etichete

Servicii